Centralstationen

Sitter här på Centralstationen nu. Vårt tåg går om två timmar. Så vad gör vi här? Vi vet egentligen inte, men vi är för trött för att gå på stan. Ska bli skönt att komma hem igen. Sova i sin egna säng och bara va! Älskar lov :)

Shopping

Den här dagen har varit riktigt rolig. Började med hotellfrukost, och det kan aldrig vara fel! Sen gick jag och mamma till pub där jag blev sminkad på Mac. Blev riktigt snyggt och jag blev nöjd. Har till och med fått kommentarer idag för att jag var snyggt sminkad. Det är roligt att höra sånt. Efter det har vi gått runt på stan och köpt en massa roliga och fina saker. Är verkligen nöjd med mina inköp. Vi var även en sväng på vetekatten och fikade. Det var gott. Enda bra konditoriet i Stockholm. Ikväll hade vi tänkt att testa sushi. Så det gjorde vi.... Det var ingen hit om man säger så. Så fisk och konstigt ris var inte riktigt vår grej. Så det slängde vi och tog oss till Mc donalds istället. Rakt över gatan. Det blev mycket bättre. Så nu blir det bara mys resten av kvällen. Imorgon går tåget hem till Arvika igen!

Stockholm

Sitter här på hotellet i Stockholm nu. Snart dags för att sova andra natten. Jag och mamma trivs så inni bomben! Igår gick vi runt lite i staden, fann inte så mycket. Vi blev trötta rätt fort, så vi stack tillbaka till hotellet senare och myste resten av kvällen. Idag har vi gått runt i affärer nästan hela dagen. Jag har funnit lite smått och gott, men ändå inte då så mycket som jag trodde. Vi har precis kommit tillbaka från en italiensk resturang. Det var gott att få riktigt god mat :) Nu blir det tv en sväng, och sen sängen. Imorgon ska jag bli sminkad på Mac, och så ska vi gå och fika på vetekatten. Livet leker! :)

Pain

Igår somnade jag rätt sent med världens huvudvärk. Trodde att det skulle gå över med lite sömn. Dock vaknade jag klockan tre av att det bultade i hela huvudet, och sen så var den kvar när jag vaknade också! Hela dagen blev förstörd på grund av det här. Jag har varit hur trött som helst. På dansen som jag har direkt åtta på morgonen och i tre timmar framöver så gick allt fel och dåligt. Jag fick ont i benhinnorna och senknut eller något konstigt i hälen, så kunde inte gå. Och på det så ramlade jag och slog i axeln också. Luncen fick jag inte riktigt i mig och spanskan gick skit. Gick hem och la mig för att komma igång igen, men nej. Hade huuvdvärk när jag vaknade också. Nu har jag suttit i mer än två timmar på ett styrelsemöte. Yey, min dag har varit underbar! Jag ska sova nu, vakna pigg och dansa bra på min uppvisning imorrn och vara världens bästa tjej!

Dans

Har varit så himla trött idag. Vet inte riktigt vad jag har gjort för att vara det, men men. Började morgonen med att ha mitt sista matte B prov. Det gick super. Hela fem a4 papper med uppgifter på. Skönt. Efter det gick jag och Thea hem till mig för att mysa lite och göra mat. Det var gott! Sen blev det lite andra lektioner och dans på slutet. Idag blev jag riktigt svettig. Det gillar jag! Efter det gick jag hem, var ensam hemma. Idag var det riktigt skönt faktiskt. SÅ har fått mycket gjort. Har skrivit två hela dansuppgifter. Den här gången var de vekrligen inte lätta, men jag gjorde så gott jag kunde! Sen skrev jag ett personligt brev också. Till hälsokompaniet. Visst, nu låter det som jag vill bli en i hopen, men icke! Jag tänker inte stå i receptionen som alla andra. Jag har tänkt mig att bli instruktör. Och jag tänker inte ge mig förens det är uppnått. Får hoppas på att de blir intresserade av mig. För det här är något som jag vill göra. Har tänkt mig att jobba med träning i framtiden på något sätt. Kanske PT? Den här dagen har gått fort, och nu ska jag inte göra något mer!

Big brother

Det har varit en bra dag idag. Skoldagen var inte lång. När jag kom hem så tog jag fram matteboken och skulle plugga till matteprovet som är imorgon. Fann inget som jag behövde plugga på. Det kändes skönt, så jag la ner den direkt. Blev lite mat för att jag skulle orka träna sen. Det blev ett riktigt hårt pass idag eftersom Line testade det nya. Jag började svettas efter andra låten och jag kände hur det brände i benen på slutet. Jag och Thea stannade kvar ett tag och stretchade efteråt. Det börjar bli bättre nu nu faktiskt, och det känns helt underbart! Blev en snabb dusch när jag kom hem, och efter det mat. Nu har jag bara suttit i soffan med datorn och tvn framför mig. Ser på big brother och måste säga att människorna som är där, är riktigt dumma och fula! Det är det som gör det roligt att titta på. Snart blir det sängen. Natti!

Puss


Kul

Den här veckan har inte varit bra för mig. Magkatarr hela jävla veckan. Nån konstig variant. Matlusten har varit helt borta. Så jag har inte fått i mig mycket mat, gått ner en del kilo och tappat all energi. Vilken skit! Sånt här får mig att må dåligt faktiskt. För jag vill träna, ha energi och må bra. Så nu håller jag på att stoppa i mig en massa goda saker så det här kan bli bättre tillslut. Igår hade jag det helt okej ändå. Rätt tung dag på skolan. Efter den ville jag helst bara gå hem och lägga mig i soffan, men hade lovat Hanna och Kristin att bli med dem på V.Rs 18 års fest. Så jag fick göra mig i ording och vänta på att tjejerna skulle komma hit innan på ett glas vin. Efter det försvann kvällen. Hade det riktigt skoj med ett par trevliga människor oc en fet version av Barbara! Roligt, och fint! Efter det gick jag hem och slocknade direkt. Mums! Nu halvsover jag i soffan och kollar på tvn. Ska inte göra något mer idag :)

Lördag

Idag har jag myst med min kille. Ätit mat och promenerat runt i stan lite. Sen köpte vi en alla hjärtans dag present ihop. En UNO-kortlek. Det är så himla bra! Nu sitter jag hemma och myser till tvn och jag har en kladdkaka i famnen :)

Mycket i huvudet

Den här veckan har gått så fruktansvärt fort. Jag har inte riktigt hunnit med allt. Mycket att tänka på med allt, skolan och hit och dit. Så nu behöver jag verkligen en helg för att ta igen allt. Som tur är, så är jag ledig. Så otroligt skönt verkligen! Nu myser jag ner i soffan med tv, dricka, något gott och snart en varm kille! Najs :)

RSS 2.0