Slapp

Idag har jag inte gjort någonting nästan. Hur skönt som helst. En gammal vän åkte på förmiddagen härifrån efter att ha hälsat på. Jag och mamma började med att göra mat efter det, och u har vi i familjen kollat på eldsjälsgalan. Så mycket har hänt idag. Snart blir det sängen för att ladda upp inför nyår imorgon. Det kommer bli super!

Karlstad

Idag gick jag upp med tuppen även fast det är lov. Skulle åka till Karlstad redan vid 9. Herregud säger jag bara, det här med mellandagsrean är inte min grej! Alla springer åt alla håll, går precis framför en och är allmänt otrevliga. Fick i alla fall en lugn och trevlig stund i resturangen på IKEA. Där var det inte så mycket folk heller. Inget blev köpt, nej verkligen inget. Mår bara dåligt av för mycket folk, men nästa gång ska jag shoppa som den shopaholicen jag är!

Juldagen

Efter jul är det ett MÅSTE att bege sig ut på juldagen. Så iår fick det bli så. Jag och min vän Judith träffades på dagen och började att göra oss iordning, det tar oerhört lång tid för oss så vi måste i tid! När det var klart stack vi iväg till Elin för att börja festa, lite sena som vanligt. Det var riktigt trevligt med roligt folk och bra musik! Efter det drog jag mig hemåt till en kall O.Ws lägenhet för att sova. En lyckad kväll!

Jul

Nu har jul passerat än en gång. Jag säger som min moster säger, den bästa jul efter mormor gått bort. Det har verkligen varit perfekt och mysigt. Att vara med familjen en sån här helg är verkligen ett måste. Ett plus den här gången var även att min älskade kunde var med. Alltså kunde det inte bli mer perfekt. Presenterna kunde man inte klaga på heller, inte maten och inte heller Kalle Anka.

RSS 2.0