Lov

Första dagen på lovet och jag har redan sovit ut allt jag behöver. Skönt! Har gjort lite saker idag och fått vuxenpoäng. Börjat ordentligt med att övningsköra. Har fem månader kvar, men lika bra att göra allt nu! Nu ska jag kolla lite på film och sen så blir det sängen.

Hej och hå!


Ojojoj

Har inte bloggat på fem dagar. Har knappt nuddat datorn heller. Otroligt skönt ändå!

Det har varit en bra påsk med mycket god mat och godis och fina människor. Nu har jag lov också. Ska sova så otroligt mycket, soooooola, träna och plugga lite sådär. Helt okej :)

Inte så mycket mer att säga. Ska uppdatera bättre, det lovar jag. För nu kommer jag ha all tid i världen ;)


Knäont

Efter helgen så har jag riktigt ont i mitt knä. Så får ta det lite lugnt tror jag. Det är dock svårt när man ska göra roliga saker på både idrotten och dansen. Jag blir trött på det, men inget att göra åt.

Hämtade Hanna på dagis efter skolan idag också. Mamma hämtade Ida. Så de har vi passat hela dagen. Mat, tv, påskbrev och såpbubblor! :)

 


Helgen

Okej. Jag har överlevt helgen. Den var tung men otroligt rolig! Kul att få lite utmaning då och då. Hälsokompaniets fest var super också. Jag och mitt lag vann på ett musikquiz. Mycket dans, trevligt folk, mat och drcika.

Nu är jag kanske lite av ett lik, men har bara 3 dagar kvar på skolan, sen så är det lov! I´m in heaven :D

Ska ta mig ett glas mjölk och sen hoppa i säng, så att jag orkar matten imorgon bitti.

Godnatt på er :)


Mycket att göra

Blev ingen uppdatering igår. Jag la mig tidigt och innan det så hade jag en väldigt bra mysdag och kort dag på skolan. Jag klagar inte.

Idag var jag hos tandläkarn en sväng. Usch, det tycker jag verkligen inte om!  Sen skolan som var rätt seg idag. Efter det gick jag och mamma till turistbyrån för att prova ut kläder åt mig till modevisningen på arvikas jubileumsdag. Gick hem och åt en smörgås och sen så stack jag för att dansa med småttingar på dansstudion. Ska vara med i deras koreografi på vårshowen som är snart :)

Nu får det snart bli sängen så att jag är utvilad till allt som helgen har att erbjuda! :) Alltså:

  • Dans imorgon 16-19.
  • Dans på lördag 10-18.
  • Fest med HK 20-02.
  • Dans på söndag 10-17.

Jag kommer vara helt slut alltså och ni kommer inte få höra så mycket ifrån mig här.

Natti på er!


Sova

Nu måste jag sova. Så blir ingen Big Brother för mig. Sjukgymnasten tog kål på mig. Nu vet jag vad som är fel i alla fall. Det känns bra. Har haft en bra dag, förutom att jag har varit trött hela dagen.

Sov gott! Längtar tills imorgon! :)


Utveckling och god mat!

Vår spanska lektion var inställd idag, så jag Amanda och Kicki åt mat lite tidigare och efter det tog vi årets första glass kan man säga. Vi satt ute och hade det ritkigt skönt! Resten av dagen gick fort.

Efter skolan var jag på utvecklingssamtal, och det gick bra. Jag är nöjd och allt känns bra! Sen åt jag, mamma och pappa riktigt god mat med god sallad till. Mums!

En bra dag, men jag är trött. Så får bli sängen direkt efter bb sen!

Puss!


Städning

Vaknade runt halv 11 imorse.  Har sovit otroligt skönt inatt! Lite öppet fönster så att luften blir bättre. Folk som bråkar och så under natten. Fast det är väl att skita i bara. Åt frukost med mannen och såg på film.

Sedan hjälpte vi mamma och pappa nere på Nordells. Städade och grejade lite. Vi åkte och köpte pizza. Den satt gott idag. Sen åkte vi även och handlade. Nu sitter jag och kollar mästarnas mästare och sen blir det big brother. måste få i mig lite kvällsmat också, för nu börjar jag bli hungrig.

Hej på er! :)


Lördag - Mys

Håller på att göra mig i ordning sen ska jag och en person sticka och handla lite. Kommer nog inte blogga mer idag så tänkte berätta lite rolig kuriosa om mig bara för att:

- 2008 blev jag nordisk 3:a i bugg.

- Varje gång jag kommer in på min toalett så måste jag stå framför spegeln och dansa lite.

- Allergisk mot pälsdjur och har även fobi för allt osm har päls och fyra ben typ.

- Har sedan juni förra året varit beroende av träning.

- Har onödigt mycket smink hemma, men är man intresserad av det så är man.

- Sjunger otroligt mycket när jag är ensam, men inte med folk runtomkring mig.

- Jag är egentligen mörkhårig, men kan inte acceptera det.

- Jag är ensambarn, och därför otroligt bortskämd! ;)

- Mitt favoritämne är historia.

- Jag måste ha rutiner och är ganska fyrkantig av mig.

- Bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir "stor".

 

Nu måste jag fixa det sista. Hej!

Älskade Albin och jag.


En bra dag

Fick sova lääänge imorse eftersom vi var lediga från skolan idag. Sedan gjorde jag mig i ordning och dammsög lite här hemma. Sedan tog jag och herrn vår bil och åkte en sväng upp till Charlottenberg. Var där i någon timme, sen hem igen. Nu har vi gjort kladdkaka och ätit det med mamma och pappa. Även spelat lite uno. Big brother på tvn och sen sängen! :)

Puss

Mig och fina tjejer!


Konstigt är grejen

Har haft en fruktansvärt konstig dag i skolan. Gick dit 8 pch gjorde engelska nationella speaking. Det gick bra. Fick reda på att danslektionen som skulle vara efter var inställd. Så gick ner till Nordells och hängde lite, men gick upp efter tag och gjorde ett KuHi prov som jag var lite efter i.

Så hörde jag med Judith, och hon var sjuk. Så blev ingen KuHi arbete gjort heller. Alltså ledigt från 9 till halv 3 ungefär. Ska ha spanska nu snart då alltså. Det är jag inte alls sugen på, men men.

Sticker i alla fall efter det ner till nordells igen och fikar med mamma. Emelie och mamma dag eftersom pappa är borta. Sen så får vi se vad som händer. Är sista skoldagen idag innan långhelg. Skönt! Får se vad jag hittar på. Hörs sen ikväll.

Puss


Kort dag

Började dagen med dans. Tog det lugnt eftersom jag har ont i knäet. Vet inte vad det är med den. Får gå och kolla det snart tror jag. Åt ingen lunch utan väntade på spanskan. Efter det slutade jag. Gick hem och åt lite, sen somnade jag som en stock i nån timme. Pluggade efter det och åt med mamma och pappa.

Nu ska jag inte göra något mer idag. Är lite ledsen för att jag inte kan träna.. Det är det som gör mig glad. Funderar på om jag ska ta mig en chokladboll, det är gott och har en fin mening. Attans att jag inte har något hemma! Får göra några om nån dag. Yes, så får det bli!

Nu blir det BB, natti!


Dans

Åkte idag efter skolan till Karlstad för lite uppvisning. Jag, mamma och pappa kom dit tidigare så vi passade på att äta lite och ha det mysigt. Dansen gick bra också. Tills den sista sekunden typ, för då började knäet att krångla igen. Gör riktigt ont faktiskt. Får snart gå och kolla upp det här.

 

Annars så har min dag varit bra. Sett ett par irriterande röda prickar på skolan och haft det allmänt bra!
Godnatt och hej!


Smärta

Har inte uppdaterat under hela helgen. Jag vet, men har inte haft lust.

Jobbade och hade en allmänt go och mysig helg med ganska mycket träning på slutet.

Skolan gick lätt idag, förutom att mitt knä har krånglat lite. låst sig och hållt på. Får se om det släpper under natten. Det tror jag, lite konstig vissa dagar bara. Kroppen kan vara lite konstig ibland..

Laddar nu med lite kvällsmat och tv inför min och Theas idrottslektion imorgon. Vi ska köra skiten ut klassen (och oss själva förhoppningsvis) Känns bra nu i alla fall.

Hoppas ni har haft en bra helg och dag som jag har haft. Just nu flyter livet på, och det ska det fortsätta göra har jag bestämt mig för :)

Puss på er!


1a april

Idag är det första april. Har inte blivit lurad än. Känns rätt skönt. Jag har väl försökt på något litet själv, men det är inte min starka sida att ljuga.

Gjorde samhälls provet idag, äntligen. Gick rätt bra kändes det som. Skönt att få det gjort nu. Ingen mer politik på ett tag tack!

Efter det kom faster och hämtade upp mig för lite pump. Riktigt skönt. Har ökat rätt mycket sen jag började. Ett stort steg att man känner sig starkare och orkar mer. Det är så otroligt mycket skönare. Ett trappsteg avklarat i livet, och det fortsätter.

Kom hem och fick mat av mamma och pappa. Somnade som en stock direkt efter det. Har varit sjukt trött idag.

Nu sitter jag och mamma och myser framför tvn och pappa är inte hemma. Vi laddar upp inför ett förhoppningsvis roligt avsnitt av big brother.

Laddar även mentalt för jobb imorgon, är inte alls sugen på det nu. Det brukar dock funka direkt man kommer dit imorgon. Efter det får jag mysa resten av kvällen. Det känns bra :)

Ha en bra kväll, och jag saknar Sara!

 


RSS 2.0