Under löven

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig


Jag lever, jag är hemma.

Äntligen är jag hemma! Efter två underbara veckor på Kreta och sen en helg med utbildning i Göteborg. Massor av bilder kommer komma upp, men inte förens nästa vecka. Nu har jag fullt upp med att packa och greja lite med projektarbetet. Efter det kommer jag komma igång igen. Med allt, det ska bli så himla skönt!

Hörs snart och godnatt.


Sista inlägget

Idag har jag grejat en massa. Nu är det mesta fixat. Så här kommer mitt sista inlägg på över två veckor. Kommer hem till Arvika igen den 21a. Landar i Göteborg den 19e, men under den helgen är jag på utbildning där. Imorgon klockan 9 åker vi härifrån stan och är framme i Kungsbacka runt 1. Hämtar upp Sara och blir skjutsade till Landvetter där flyget lyfter vid 5 ungerfär. Sol, värme och bad är det jag ska ägna mig åt. Inget annat. Ha det bra här hemma. Har kollat vädret och det ser ut som att ni får regn, tyvärr ;) PUSS


Cause it feels like I’ve been falling for so damn long


Två dagar kvar

Känns så overkligt på nåt sätt nu, att i övermorgon åker vi.(Jag, Sara, mamma och pappa) Känns som att det var igår vi bokade resan. Inte alls längesen, även fast det var mer än ett halvår sen. Det blrjar pirra lite i magen nu. Skönt på något sätt. Såhär mycket som jag har längtat nu har jag nog aldrig längtat i hela mitt liv. Känns helt rätt också att det är Sara som ska med. Min bästa vän! Ska bara mysa och njuta i två veckor på stranden och ladda upp inför sista året på gymnasiet. Då kommer det hända mycket. Mycket som är viktigt och mycket som är roligt. Jag kommer under den tiden göra det största valet i mitt liv. Vad jag ska göra efter gymnasiet. Det är inte det lättaste. Jag vet redan vad jag vill bli, men vart ska man ta vägen? Hur ska man leva? Kommer jag vara ensam eller kommer någon följa mig under tiden? Kommer jag bli kvar eller flytta hem igen? Jag tycker inte om att grubbla över sånt här, men nu vet jag att jag måste göra det. Tur att jag har så bra människor runtomkring mig som kan ge mig tips och råd. Om ett år blir det ett stort klev ut i vuxenlivet, och faktiskt så längtar jag!

 

Puss och godnatt från en djupt tänkande tjej!


RSS 2.0