Midsommar helgen

 

Under midsommar helgen var jag nere i Göteborg med min underbara familj. Hade det jättebra verkligen. Vi var på liseberg och myste. Vi åkte även paddabåten och var på universeum, men framförallt så hade vi det mysigt och jag trivdes som fisken i vattnet. Här får ni några bilder!


Fina dagar

Dålig uppdatering, men jag njuter av att ha lov ska ni veta. Sover, äter, jobbar och ska nu komma igång med träningen igen. Jag har det bra och mår bra! :)

Kan inte säga vad jag har gjort så mycket, för det har jag redan glömt bort!

Kan säga att jag och Hanna har myst hela natten i alla fall. Hur skönt som helst :)
Nu blir det snart sängen. Imorgon är jag ledig, och det känns underbart!

Puss och godnatt :*

 


Skolarbete och fotboll

Har suttit här ett tag nu och skrivit lite skolarbete och fixat saker för helgen och alla helger framöver typ. Viktiga saker kan man säga :)

Nu ska jag byta om och snart iväg och kolla på fotboll med Hanna, mamma och pappa. Oskar spelar på hemmaplan. Så det är klart att man ska iväg och kolla då! Eftersom det är fint väder ute så är det ingen pina! :)

Efter det ska jag skriva klart det sista, sen har jag inget mer skolarbete förens i höst. Hur underbart som helst! SOMMARLOV snart....


Sjuk och bla bla bla

Gick och blev sjuk ja. Det sitter fortfarande i sen i torsdags. Jag känner mig inte frisk för fem öre och är rätt hängig. Får stå ut de sista dagarna. Sen börjar jobbet också. Ingen rast och ingen ro. så det passar sig inte nu. Gurgla saltvatten? Får kanske göra det. BLÄ!

Ska snart sticka upp till skolan för att kolla mest på dansen kanske. Inte så bra att slita ut sig. Så, det får bli så. Även fast det är svårt kanske ;)

Hörs sen!


Studentens lyckliga dar!

Nej jag har inte tagit studenten. Min tur får bli nästa år!

Har dock kollat på alla fina studenter i två dagar nu. Igår dansade vi tvåor för studenterna i både kyrkan och aulan. Den i kyrkan var lite finare och den i aulan var mer spex. Jag var helt slut efteråt dock, och jag är det fortfarande. Blev stormsjuk i onsdagskväll och det sitter i fortfarande. Så igår dansade jag med feber i kroppen. Inte bra, men vad ska man göra?

Gick sen runt på eftermiddagen och delade ut blommor till de studenterna jag kände och sen några studentskivor. Myspys!

Idag var jag hemma från skolan för att vila ut mig. Sen kollade jag, Hanna, mamma och pappa på när studenterna gick till balen. Alla var så himla fina! :) Nu har jag, mammi och pappi sett på en film. Och nu väntar sängen på mig. Har mycket roligt framför mig imorgon, även fast jag inte är kry ;)

Natti!

Oskars student!


Sm och Norrköping.

Sitter hemma och skriver en engelska book review. Det näst sista innan skolan tar slut. Hur skönt som helst. För nu vill jag bara ha sommarlov. Allt som har med skolan att göra trycker ner humöret verkligen.

Helgen ja. Åkte till Norrköping på torsdag förmiddag och kom hem söndag eftermiddag. Vad har jag gjort där? Jo, kollar på SM i dans. Det bästa på hela året kan man säga. Jag har sett så himla mycket bra dans och kan inte få nog. Önskar bara att man kunde få vara med själv igen, men snart så. Det hoppas jag på! Har i alla fall haft det riktigt bra med min klubbkamrater och familj. Vi har myst på kvällarna och haft det bra. Fick ju dansa lite också. På banketten på lördag kväll. Usch vad skönt!

Nu måste jag tillbaka till den där himla engelskan... Ha det, puss!

mörk och dyster bild, som engelskan, och vädret!


RSS 2.0