Klassikern!

Dagen har gått som den gått. Har inte gjort så mycket faktiskt. Skolan, äta, sova, sola, äta, tv och mys bara. Nu laddar jag inför klassikern imorgon. Har dock halv vrickat foten lite. Så måste åka tidigare imorgon och få foten tejpad av morbror som är bäst på sånt! Puss på honom. Sen är det bara att köra! 

Efter det ska jag till frissan, charlottenberg med mamma och Hanna och sen hem och mys med Hanna. Måste även packa en del. För i övermorgon är det Norrköping och SM! :)

En underbar vecka. Natti på er :)

 


Fin helg

Har haft en riktigt bra helg. På fredagen var det bara mys med mamma som gällde och fullt med en massa snark! På lördagen var det verkligen full rulle, på två olika sätt. Först på jobbet och sen lite festande och bryggan faktiskt! :) Hade det riktigt trevligt med Judith, Eva, Mickis och Lina!

Idag har jag kollat när min kusin Mikaela konfirmerat sig. I kyrkan var det liiite drygt bara, men en trevlig dag med fina släkten. Har firat mamma också, mors dag. Hon är världens bästa och jag älskar henne så mycket! :) puss på min fina mamma! <3

En mycket fin bild också ;)


Fredags myyyys

Sitter hemma i soffan och myser bara. Vilken lång dag det har varit! Skolan gick segt. Fruktansvärt... Efter det var jag och Hanna hemma hos mig och inväntade Attacken! Jag blev slut idag. Måste försöka komma ihåg att ta med min astmasprej nästa gång...

Idag ska jag inte göra något mer. Laddar inför morgondagens jobb. Hoho, ska köra hårt hårt hårt! Och förresten, idag sa mamma upp vår lägenhet. Vi har hittat en ny mysig lägenhet. Precis över gatan ligger min skola. Så behöver bara sticka dit ungefär fem i ;) Så nu ska vi flytta, antingen 1 augusti eller 1 september. Ser fram emot det!

Nej, måste se klart flashdance. Fruktansvärt bra film! Sen blir det BB och efter det sängen förhoppningsvis!

PUSS!


Dagens make up

Halloj på er! 

Har en slapp dag idag. Så kunde lägga ner lite tid på min make up. Eftersom det är det jag är mest intresserad av. Det är mitt framtida yrke. Får se hur det kommer gå för mig. Förhoppningsvis bra.

I alla fall. Lägger upp lite bilder på hur det ser ut. Bilderna är inte så jättebra, men det får ni ta! :)

Kläderna är dock väldigt omatchande. Skit i dem!


Dålig uppdatering

Har haft fullt upp hela veckan. Måndag till tisdag låg jag ute i ett tält i skogen. Och på tisdagen orienterade jag också. Det blev lite jobbigt eftersom jag glömde ta min astmaspray. Jag och Matilda klarade det bra ändå! På onsdag morgon klockan 6 så åkte jag och klassen iväg till stockholm och kom hem på torsdag kväll. Vi var på studiebesök på drottningholm, gamla stan och kungliga operan. Efter det såg vi operan: La Bohéme. Dagen efter var vi på Dans och cirkus högskolan och kollade dans. Efter det blev det lite shopping och resa hem. På fredagen drog vi dansaere till Karlstad och dansade på dansexpo. En jätterolig dag! Nu under helgen har jag bara slappat, för veckan har tagit ut sin rätt.

Nu laddar jag för en ny skolvecka i soffan. Snart är allt över :)


En himla bra helg!

Det mesta känns otroligt bra nu! I fredags umgicks jag, Hanna och Kicki lite innan jag och Kicki stack ner och tränade attack. efter det mös jag resten av kvällen med min favorit! Lördagen började med jobb från 8.30-16.00. Efter det gick jag, Hanna och Kicki och handlade allt till vår eurovision kväll. Som blev helt perfekt. Sådana kvällar måste man ha mer. Vi hade det otroligt mysigt!

Idag blev det kickoff med jobbet i några timmar. Nu har jag suttit i soffan en sväng. Sticker till Bojan och Ljung nu för lite häng. Måste ladda upp inför tältningen imorgon. Usch!

Puss


Äntligen igång

Igår var det en riktigt bra dag. Nu är jag igång igen med all träning igen efter krångel på krångel. Body Attack 73 var det som gällde. Hur jobbigt och skönt som helst!

Idag var jag ute och sprang lite efter skolan. Sen hörde Hanna av sig och undrade om jag ville gå ut och gå en sväng, och det säger man ju inte nej till :) Vi ringde även Kicki och skulle prata med henne under tiden, då bestämde hon sig för att vara spontan. Så hon tog tåget till oss och promenerade. Hur mysigt som helst!

Nu sitter jag hemma och kollar tv. Ska inte göra något mer ikväll. Laddar för 3 timmar dans imorgon bitti. för tidigt för mitt psyke...

Puss!


Parblogg

Hej i natten!

Jag och Oskar ligger här i sängen och ska snart sova. Vi har båda gjort ganska mycket idag. Han har jobbat och sedan spelat match. Så dutti då! Jag har haft dansföreställning hela dagen. Samma sak imorgon. Himla kul tycker jag. Vi ska kolla lite på datorn och sen sova. Båda är trötta, och jag ska ju dansa imorgon igen. Så natti. Håll tummarna för att Oskar inte slänger mig ur sängen med sina jobbiga kramper. Kommer varannan sekund typ. Jobbig kille, men jag älskar honom ändå!


Katedralen

Dagen på skolan gick smärtfritt. Är dock lite skoltrött nu. Får försöka peppa mig själv på något sätt! Efter skolan gick jag till katedralen och var där till ungefär halv 7. Imorgon ska jag dit direkt efter skolan igen. Fixar inför föreställningarna som är på lördag och söndag. Ska vara med och dansa lite också! Nu ska jag snart sova och ladda inför skolan som faktiskt börjar klockan 10 imorgon. Så himla skönt!

Hörs imorgon! :D puss


Sista provet

Den här dagen gick fort. Började med tre timmar dans. Efter det satt jag i en timme och tränade på spanskaprov, sen stack jag och gjorde provet. Sista provet i spanskan. Yes yes yes :D

Efter det gick jag hem och sov i någon timme. Nu har jag bara slappat. Väntar på en fin kille så att jag också får mysa lite.Det längtar jag efter!

Hörs imorgon, puss på er!


Trött och sliten

Nu har jag gjort mycket idag. Haft idrottlektion och pluggat spanska, sen sovit en sväng för att febern kom tillbaka, stuckit och dansat i två timmar och pluggat lite igen. Nu hoppar jag snart i säng. Efter big brother då. Upp imorgon och dansa stepp och balett. Efter det spanska prov, sen får jag soooooooooova!

Natti puss


Snabb-blogg

Nu sticker jag till skolan. Har mycket att göra idg så hinner nog inte skriva något mer. Idrottslektion med Thea. Håll tummarna :)

Sen dansrep och plugg resten av dagen. Yes, va kul. Nu har jag inte tid längre. Hej! :)


Sjuker

Hela lovet har jag känt mig frisk och mått riktigt bra. I fredags stack jag och tränade. Det var helt underbart, men på kvällen blev jag snorig och riktigt hängig. Vet inte vart det kom ifrån. På lördagen kände jag mig dock mycket piggare och klarade av att jobba och sen vara iväg på fest. Senare på natten mådde jag inte bra igen och hade feber i någon timme. Igår var jag hängig och snorig hela dagen, men trodde att det skulle gå över till idag så att jag skulle få gå på skola. Så blev det inte. Vaknade imorse och hade jätte ont i halsen och snorade fruktansvärt mycket. Var uppe en sväng på morgonen men somnade om och vaknade klockan 12. Det här vet jag inte vart det kom ifrån, men det måste försvinna NU!

Har i alla fall gjort lite läxor idag, och ska fortsätta göra det resten av dagen. Har spanska prov på onsdag, och det måste sätta sig bra. Har inte bloggat mycket under lovet, men har gjort en massa roliga saker.

Vi hörs, puss!

Sjuk tjej.


RSS 2.0