År och dar

Som rubriken. Jag har inte bloggar på år och dar känns det som. Som sagt. Livet kommer emellan ibland. Har så mycket på gång. Det är kul. Nåt som är mindre kul är att jag har haft en låsning i ryggen. Den är påväg bort nu känns det som i alla fall. Skönt! Orkar inte med sånt mer nu. Först nacken och nu ryggen. Skärpning! Sk hålla ut de sista dagarna nu. Sen så är det ju lov i en vecka. Ska göra en massa skoj då. Åka till Sthlm i tre dagar och jobba bl.a. Är ingen funky kidz den söndagen heller. Så kan sova hur länge som helst! Imorgon ska jag och mamma iväg och kolla på musikernas välgörenhetsshow på ritz. Ska bli kul att kolla på dem, och speciellt Hanna och Kristin. Mina godingar!:) nu ska jag sova. Upp tidigt och iväg till skolan imorgon!
Natti!


Lugna onsdagar

Onsdagar är för bra. Har bara matte sist på dagen. Så får världens sovmorgon. Vilket man behöver rätt ofta. Har inte hänt så mycket idag. En rätt så trist dag. Pratat med Anja. Så imorgon fixar hon boende i Stockholm. Snart är vi där. Ska bli riktigt kul att åka dit med ett tjejgäng faktiskt:)
Nu ligger jag i sängen och ska sova vilken sekund som helst. Ska upp och försöka hålla mig vaken på samhällen till morgonen!
Natti Natti!


Nackspärr

Mår bra förutom att jag är lite trött sådär. Det går ju över snart. Och jag har ju ont i nacken. Huvudet väger ett ton och jag försöker ligga ner för det mesta. Så huvudet får vila.
Haft en heldag med styrelseutbildning idag. Var riktigt kul faktiskt! Lära sig lite nya saker och umgås med styrelsen.
Nu ska jag mysa lite i soffan och sen sova. Bättre än inatt får jag hoppats!
Natti på er.
Ni får se vårt snygga skolfoto!


Lördagsmys

Var en lugn dag på jobbet idag. Vi hade en massa grabbar bakom disken också, vilket är ovanligt. En kul arbetsdag i alla fall!
Kom hem vid fem och blåste en massa ballonger till imorgon. Det är ju funky Frasses födelsedag. Det kan man inte missa!
Har suttit framför tvn hela kvällen med mamma och myst. Har inte varit nåt på tvn. Så vi har kollat en massa make up klipp. Snart har jag väl sett alla
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för jobb. Mina småttingar ska ju ha en pigg fröken. Ska även gymma med fastra. Skönt!
Sov gott!


Utbildning

Har haft en bra dag med skola och häng med Kristin. Hon åkte hem efter 10 ungefär. Sen dess har jag kollat runt på olika skolor och nog kommit fram till den bästa. Tror jag. MIKAS Make-Up Academy i Stockholm är något jag kommer satsa på. Den drivs av en av Sveriges bästa make up artister: Linda Mehrens. Det är fyra kurser per år. Varje kurs är 8 veckor. Något som kanske sätter fart på min karriär sen. Efter att jag hade kollat upp det här så gick jag in på youtube och kollade på klipp på ett par systrar från England som är professionella make up artister. De gav mig verkligen inspiration.
Jag känner att det är det här jag brinner för nu. Kan sitta timme efter timme och bara kolla, leta efter utbildningar, kända make up artister eller bara kolla på smink. Jag tänker på hur det kanske kommer se ut nästa år vid den här tiden. Så är jag kanske där i Stockholm och utbildar mig. Jag blir så glad att jag börjar gråta av det här. Det kan hända. Jag får lägga krut på det här och fila lite på ett personligt brev under hela året som jag kan söka med. Eftersom de bara tar in 6-8 personer per kurs. Lite med platser, men är nog inte så jättemånga som söker eftersom det kostar rätt mycket pengar. Får alltså börja spara också så jag kan fixa det här!
Så här går det runt i mitt huvud ofta och jag behövde bara skriva ner det. Så nu vet ni hur det ligger till.
Ha det bra och godnatt!


Dåligt med bloggande

Har försökt att blogga från mobilen, men appen har svikit mig. Så jag har skiti i det totalt. Jag ska försöka vara lite bättre och blogga mer. Har haft fullt upp också. Allt rullar på hit och dit. Får se om jag har mer lust att blogga nån annan dag. Jag har i alla fall kommit igång med träningen. Det känns bra i kroppen!

image description


Min onsdag

Har precis kommit från skolan och min enda lektion. Matteprov. Gick helt okej kändes det som. Nu slappar jag i soffan och ska snart börja greja med maten. Ikväll ska jag träna. Hur skönt som helst. Vi hörs sen!


Tisdag 4 oktober

Dagen blev inte alls som jag tänkte mig. Har känt mig lite dålig i dag. Har inte gjort nåt nästan. Sovit, ätit, slappat, badat och försökt läsa lite matte. Nu kollar jag på tvn. Har inte tänkt göra något annat idag heller. Får nog bli sängen snart. Börjar 20 över 1. Ett prov i matte. Sen slut. Blir kanske ett pass med Shabam också.

Det känns som hela världens skulle rasa, om du glömde mig.


Tröttis

Igår var det sex år sen min mormor dog. Så vi var uppe vid hennes grav och gjorde det fint. Försökte även plugga lite matte. Nu har jag haft matte och dans på morgonen. Egentid med projektarbete hemma som gäller nu. Om ett tag blir det dans igen. Jag är trött idag och orkar inte göra ett dugg egentligen...
Hej så länge!


Söndag söndag söndag

Hade en jättebra dag igår. Jobbade först i nästan 11 timmar och efter det var det utgång som gällde. Jag var trött, men vi hade det bra ändå. Sent i sängen och upp tidigt imorse. Funky Kidz som gällde. När jag kom hem så la jag mig i soffan direkt. Och har knappt gått härifrån på hela dagen. Så det ska vara tycker jag. Nu får det snart bli sängen och imorgon är det en ny vecka som gäller. Nu kör vi, full fart!

 


RSS 2.0