Hej på Marten!

Har haft en sjukt bra dag med mina tjejer. Spelat in en film till svenskan och efter det lagat världens godaste gryta! Mums! Nu ligger jag i sängen och hör all musik och skrik från tivolit. Imorgon kör det igång, marten. En massa jobb och en massa folk. Hur kul som helst! Efter det blir det utgång. En brakhelg alltså. Men först, sova. Börjar tidigt imorgon och måste vara utvilad. Natti!


Brekky

Har nyss vaknat och gjort i ordning en god brekky! Ska mysa ner mig i soffan en sväng och äta den. Efter det ska jag städa bort lite saker innan tjejerna kommer. Skön fredag!:)
Frukost:
2 st sportknäcke med smör och ost
1 glas mjölk
1 kopp med te(kaffe är blä)


Godnatt

Lägger mig nu och längtar efter att få vakna utan alarm till morgonen. Som sagt, jag är ledig. Dagen kommer gå i vännernas tecken. Kicki och Hanna kommer så tidigt som möjligt. Mys!
Godnatt på er och sov gott!


Helt slut!

Sitter nu hemma i soffan efter ett riktigt jobbigt attack pass nere på hälsokompaniet. Nu är jag verkligen på g igen! Måste träna upp ryggen också. Till en stor sak!;)
När jag kom hem så hade mamma lagat tacos. Mums! Nu ska jag mysa och har redan tagit helg. Super!


Sängen

Lägger mig i sängen nu och kollar igenom samhällen en sista gång. Sen blir det sängen för att sova bort förkylningen och ladda inför veckans sista skoldag! Gött. Natti på er, ni får en fin mobilbild:)


Plugg

Sitter och försöker plugga samhällsekonomi. Har prov imorgon och börjar nu. Motivation tack! Jag ska aldrig bli ekonom. Det känns skönt:) Hur kan nån välja att hålla på med något så tråkigt? Nu kör jag!


Mobilblogg

Läste på Hannas blogg förut att blogg.se fått en app. Så nu testar jag den.
Har haft en superdag. Inga lektioner. Så har velat runt på stan och tillslut bokat resan med stort R. Studentresan, med Hanna och Kristin. Ska bli så kul att åka iväg. Jag längtar!
Puss så länge


En superhelg!

Den här helgen har jag tillbringat i en idrottshall i Karlstad. På lördagen var det VM i bugg, EM i boogie woogie och WC i lindy hop. Var jättemånga bra dansare och Sverige gjorde att bra jobb. Man fick se en massa bra dans. Jag och Eric var prisutdelare den här dagen. Det var kul när man kom till de äldre paren från andra länder. Då var det pussar som gällde. Det var jag inte beredd på. Kände mig riktigt omtyckt ;)

Upp tidigt på söndagen igen för att åka till samma ställe. Jag och Marcus skulle tävla. Jag visste att han kanske inte skulle vara så jättepigg eftersom han hade vunnit sm-guld i amerikansk fotboll dagen innan, men han kom tillslut.

Det kändes underbart att vara på dansgolvet igen när man varit borta från det i 2,5 år. Det är ju det här jag vill göra, men så är det inte nu. Jag och Mackan hade i alla fall bestämt oss för att bara gå ut och ha kul. Hade ingen press på oss. Man kan ju inte förvänta sig något när man inte tränat eller något innan. Det började med kvartfinal, och vi gick vidare! Jag var i chock och vi låg 3a efter första dansen. Vi dansade semifinal, och gick vidare igen! Ännu mer chockad, och lycklig! Efter den dansen låg vi delad tvåa. I finalen slutade vi 4a. Helt över förväntan. Jag var lycklig, och är fortfarande. Tack för dansen Mackan. Du är bäst, fortfarande <3

 

Nu är jag dock helt slut efter helgen och ska lägga mig tidigt. Måste orka med hela veckan.

Puss och godnatt.

Mina underbara vänner!


För din skull

Hanna Henriksson har klagat på att jag uppdaterar dåligt. Så här kommer ett inlägg för hennes skull ;)
Jag mår bra, har mycket och göra och trivs med det. I skolan är det slappt än så länge, men till veckan börjar proven. Hatar det!

Idag har jag varit lite i skolan, och efter det tränat lite Body Attack. Hur skönt som helst. Nu är jag på g igen, och det är underbart!

Laddar!

Hallåja!
Sitter i soffan och bara myser. Har jobbat 9 timmar idag och efter det ätit thaimat! Börjar bli rätt trött nu och laddar menalt för mina funky kidz pass imorgon. Barnen är hur härliga som helst och jag älskar det. Kommer jobba från 10-12 och efter det, snabbt hem och göra mig fräsck för att åka till Karlstad. Fixa inför Rocksulans söndagsdans och sen även dansa en massa. Kul kul kul! Fullt upp hela helgen alltså. Det är sånt jag gillar. Hoppas ni har en bra lördagkväll allihop!

Puss!

M.H - Du är nog den



Jag är fast som vanligt. Melissa Horn har kommit med ett nytt album - Innan jag kände dig. De flesta sångerna är bra och texterna berör. Det är som att hon känner mig och vet vad som händer i livet och allt.
Jag har alltid varit sådan, att jag lyssnar på texter på låtar. Det är det som gör låtarna bra. Sen spelar det ingen roll. Just nu lyssnar jag på - Du är nog den. Jag har gråtit varje gång jag hört den och kommer nog fortsätta.

Taggar samtidigt inför skolfotot imorgon och allt annat. Snart är bloggandet i full gång igen. Lovar. Har så himla mycket för mig bara. Hinner knappt tänka känns det som.

Puss och godnatt

V.M - Mitt hjärta blöder


Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt


Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort


Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv


Sista dagen som liten

Har varit hemma idag också. Kände att det var lika bra att skippa klassikern. Cykla i regn i nästan sju mil känns inte så himla bra. Hej lunginflammation liksom! Har dock fått gjort mycket här hemma idag. Badrummet är helt klart nu och allt är städat. Nu längtar jag bara till helgen. Både fredagen, lördagen och söndagen. Kommer ha fullt upp. Skönt.

 

Fredag - Skola, mys och spakväll med mina favorittjejer!

 

Lördag - Jobb, mini mysfest hos mig och sen tiki.

 

Söndag - Funky Kidz dags och sist men inte minst... TÅRTA OCH FIKA!

Nu ska jag mysa lite framför tvn med mamma och pappa. Typ sista dagen som deras lilla tjej. Älskade mammi och pappi! <3

Puss och godnatt!


Make Up Inspo

 

 

 

 

 

 

 


You've got that smile

Just to have your eyes on little me,



Saknar

Visst. Det var igår jag träffade dem senast, men när man sitter hemma och inte gör något. då vill man ha någon med sig. Tycker att Hanna och Kicki också kan vara småsjuka nu och kolla på film med mig! Jag är glad över att jag har två så fina vänner i mitt liv. Mår alltid bra runt dem, och vi ska uppleva så himla roliga saker tillsammans. Jag får inte träffa dem imorgon hellerr. Det känns lite tungt... På torsdag ska jag få pussa och krama dem igen. Och hela helgen är vår.

Mina fina vänner. Älskar er! <3


Inte pigg

Hade som tur va bara en lektion idag. Min kropp skulle inte klara av mer. Jag snorar och har mig. Bättre att jag är sjuk nu än till helgen i alla fall. För det passar inte! Har i alla fall grejat lite på rummet idag. Började bra, men blev kallsvettig efter en halvtimme. Så jag slutade. Nu ligger jag i soffan och kommer nog göra det imorgon också. Ingen skola inte. Vilken skit! Nu får det nog bli sängen. Hoppas att jag sover bättre inatt. Visst, det här var ett deppigt inlägg, men jag behövde det. Godnatt alla fina!

Sjuk

Blir bara hängigare och hängigare. Inte alls bra. Har försökt lära in Funky Kidz danserna mentalt idag. Vill inte använda kroppen. Måste spara på krutet. För nu drar det igång till veckan. Har som tur är en slapp dag på skolan imorgon. En lektion. Sen kan jag vila och bli frisk. Super!
Godnatt!


Super saturday

Det har varit dåligt med uppdatering som sagt, men jag har haft så sjukt mycket att göra.

Nu är jag i alla fall hemma från en sjukt bra dag i Stockholm. Hela lördagen var vi i  Globen på träningseventet Super Saturday som Les Milles  hade annordnat. Det var hur kul som helst att träna ihop med ungefär 2000 andra människor som också älskar det.

 

Nu för en vecka sen flyttade vi in i den nya lägenheten också. Hela familjen trivs redan. Så vi har hittat rätt. Skolan har också dragit igång och hittills är det inga problem. Mitt schema är slappt, så jag klagar inte.

 

Nu ska jag fortsätta att ligga i soffan och slappa och ta lite tabletter. För har lite feber. Nu ska jag inte bli sjuk!

Puss så länge.


RSS 2.0