31 juli 2011

Går snart till sängen. Kan sova hur länge jag vill imorgon. Ingen klocka som ringer. Inget som stör mig. Hur skönt som helst!

natti!


Äntligen semester!

Har inte haft tid till att uppdatera under de dagarna jag inte gjort det. I torsdags jobbade jag till sju och efter det tog jag med mig tjejerna och åkte till fryksdalsdansen för att dansa lite. Vi hade det hur kul som helst. Somnade runt tre den natten. Upp tidigt för att jobba igen på fredagen. På kvällen blev det fryksdal igen för att dansa. Ännu roligare kväll. Somnade runt tre då också. På lördagen kan jag ju säg att jag var rätt trött. Började jobba halv nio och slutade fyra. Hem en sväng för att greja och sen så hämtade jag, mamma och pappa upp Hanna för en kväll på sjön med mosters båt. Det var hur skönt som helst. Kom hem runt 10 igen och somnade 1. Trött tjej!

Idag ska jag iväg på trav. Vinna lite pengar ;)

Ska kanske nämnna att jag nu har semester också, inget mer jobb!!

Jag och min älskade kusin


Ledig dag

Gick upp vid elva tiden och åt och duschade. Efter det började jag greja här hemma. Packat några kartonger och börjat lägga ner kläder i resväskan. Nu längtar jag så inni bomben! Satt precis och pratade med Sara på skype också. Förstår hur mycket jag saknar henne. Ska bli skönt att träffa henne om en vecka :D

Har även varit nere på HK och avslutat medlemskapet eftersom jag snart är instruktör istället. Nu ikväll så var jag och pappa ute med mosters båt. Hur fint som helst på sjön. Helt stilla och vi körde med en sån fart. Älskar det!

Snart blir det sängen, och imorgon är det jobb som gäller! :)

Puss på er


Hanna fjärt

Är tvungen att lägga upp den här bilden. Skrattar åt den varje gång. Bakom den där mössan och den röda tröjan finns Hanna Henrikssons ansikte en morgon för några månader sen när vi sov i tält med skolan. Hon utbrister klockan 5 på morgonen när folk börjar gå upp: Men sov och håll käften!

Det roliga med det här är att man aldrig hör sånt komma ur Hannas mun och jag var chockad när jag möttes av det här på morgonen och inte ett vackert ansikte som jag annars ser ;)


Ännu rikare tjej!

Idag var inte jobbdagen så lång. Rätt skönt faktiskt! Efter det åkte jag och mamma till Gammelvala för nävgröt och fläsk. Usch vad gott! Köpte även lite gammelnougat. Det ska jag mumsa på nu under kvällen till allsång på skansen :)

 

Har även fått mitt lönebesked, nu är jag ännur rikare än vad jag var innan ;) Snart får jag nog gå ner till banken och växla ut lite euro så att jag kan shoppa på Kreta.

Nöjd tjej med nougat och pengar!


Mycket folk

När jag kom till jobbet runt halv 12 så var det jättelugnt. Vid 12 slaget hade vi en tyst minut för de i Norge. Sedan vid 1 slog det till och kom massor med folk. Och det höll i sig ända till halv 6 ungefär! Hur mycket som helst att göra, men det är roligt också. Hellre det än att inte ha nåt att göra alls. När jag kom hem så hade mamma och pappa fixat mat. Hur gott som helst. Man är verkligen hungrig efter en hel dag med massa springande hit och dit.

 

Nu blir det tvn ett litet tag till för att sen bli sängen. Upp tidigt imorgon för ännu mer jobb! Efter det... Gammelvala och nävgröt och fläsk! MUMS.


Märkliga saker

Nu har jag varit med om mycket konstigt ikväll. Har kört anden i glaset och fick prata med mormor. Det är hur verkligt som helst. Jag vet inte riktigt vad ajg ska tro på, men tro på det här gör jag :) Nu får det snart bli sängen. För nu orkar jag inte med något mer idag!

Puss och godnatt!


Jobb och grill

Under dagen igår var jag knappt hemma. Gick upp runt sju för att gå ner till jobbet och förbereda. Kom hem igen runt halv fem. Gjorde mig i ordning igen för att sedan åka iväg halv sex igen. Iväg till ett sommarställe nedanför Säffle där vi skulle träffa lite kompisar och grilla. Hur mysigt som helst att sitta mitt ute i skogen med lite ljus, god mat och trevligt sällskap. Dålig mottagning sådär mitt ute i oävla dock. Det kan vara skönt ibland. Vi åkte hem igen runt elva och hade tänkt oss att vi skulle vara hemma igen vid tolv tiden. Det blev istället närmare ett för att det verkligen ösregnade, haglade och blekade på himlen. Så vi tog det riktigt lugnt jag, mamma och pappa. Direkt vi kom heem så la vi oss och sov :)

Idag är det sönda och det är riktigt dåligt väder. Jag ska packa och greja här hemma och senare får vi lite besök för att "dra glas". Mysigt! :)


Fobier

Stack ner till jobbet runt fem förut och skulle städa och fixa allt ute som inne. Gick ut först men då kom det en katt förbi mig och in i trädgården. Ni som känner mig vet att jag har fobi för djur överhuvudtaget, men mest katter. Det är svårt att leva med en sån här fobi. Behöva ta genvägar när man ser djur på stan eller något liknande. Jag mår absolut inte bra av det här. Så till hösten ska jag ta tag i det här och gå till någon som jag kan prata med. Jag kommer ju inte ha folk runtomkring mig jämt som kan hjälpa mig med detta. Jag måste klara mig själv.

Tillbaka till städningen. Resten gick bra. Min snälla mamma och pappa tog trädgården och jag tog resten inne. Nu har vi ätit lite thaimat här hemma. På tvn är det So You Think You Can Dance. Vilken bra fredag kväll :)


Fredag igen, eller?

Det är fel i mitt huvud idag. Jag har trott hela morgonen att det är söndag idag, det är lite fel. Jag får inte ha så bråttom. Det är ju bara fredag. Har i alla fall fått mycket gjort här hemma idag. Städat rummet och så. Förhoppningsvis sista gången innan flytten. Fruktansvärt skönt! Nu gör jag mig lite i ordning för att sticka ner till jobbet om några timmar, men innan dt får det bli lite mat också.

Måste också få säga att nu är det bara 13 dagar kvar tills jag, Sara, mamma och pappa sticker ner till Kreta för att sola, äta och njuta i två veckor. Kommer hem lagom till skolan börjar. MYYYYS!


Snabb dag

Den här dagen har gått fort. Upp vid 9-10 tiden. Fixa i ordning och sedan jobb. Jobbet gick också snabbt. Kom därifrån ca klockan 20.00. Hem och äta och mysa framför tvn. Det ska jag göra lite till och mysa till det. Imorgon är jag ledig fram till 17.30. Då ska jag ner och städa kondis. Det känns som en ganska lätt jobbdag. Skönt med sådana dagar också :)

Sov gott fina!


In this California king bed



Måndag 18 juli 2011

Har varit ledig idag och inte gjort så mycket. Kollat lite på filmer och bara myst. I helgen var jag faktiskt ledig från jobbet. Då var familjen och jag iväg på bröllop. Hur fint och roligt som helst! Roliga människor och bra dans.

Nu ska jag äta lite mat och ikväll ska jag sola och ladda inför en jobbdag imorgon. Ha en bra resterande dag folk :)


My dear friends

Jag har världens bästa vänner. Så är bara! <3

Sara


Edith


Hanna och Kicki


Slappande

Vaknade rätt sent idag efter en ganska annorlunda natt. Har inte gjort så mycket idag. Känns som en ganska ovärd dag. Ingenting gjort verkligen. Mer än att kolla på film då. Ibland behöver man nog göra sånt också. Så snart börjar en film till. På trean. Ska inte lägga mig allt för sent idag. Imorgon börjar jag tidigt. Ska även träna imorgon. Fy satan va skönt!

Puss


Båt är underbart!

Bilden är från när jag var nyklippt i onsdags. Köpte ett nytt schampoo och balsam som luktade mint. Ska lägga upp en bild på det. För det är något jag rekomenderar starkt! Håret blir mjukt, men det tynger inte ner och gör det inte fett.

Idag har jag i alla fall jobbat. Var rätt lugnt och skönt för att vara en lördag. Efter det gick jag och mamma ner till min moster och hennes mans båt för att mysa lite och äta thai. Hur skönt som helst! Lite senare kom Elin och Sofia som hade bett mig och Jessica att sminka dem, eftersom de skulle ut på äventyr ;) De blev skitsnygga verkligen. Nu resten av kvällen har jag tillbringat framför soffan, och snart blir det nog sängläge med en kokande kille bredvid sig. För varmt!

Natti.


Tv mys och uppladdning

Gick upp runt elva för att greja lite hemma och fixa inför jobbet vid 15. Var lugnt där igen och kom hem igen vid åtta tiden. Kollade på allsång på Skansen och åt lite toast. Mums! Nu sitter jag framför SYTYCD. Älskar verkligen det programmet. Blir inspirerad. Så snart ska jag nog ta och dansa lite. Snart får det bli sängen. För det är moi som öppnar macken(Nordells) imorgon.

Puss och sov gott!


Full rulle

En till vecka har gått. Fullt med jobb och mys och roligheter. Har inte hunnit blogga så mycket, men ska försöka lägga ner lite mer tid på det nu. Som sagt, jag har jobbat och trivs som fisken. Fullt upp hela tiden. Det är det som är roligt. Nu i helgen var jag på kalas och firade fina Maria som fyllt 18. Mat och massa prat. efter det var det en liten personalfest hos Elin. Hon är riktigt bra! Drog ner till bryggan efter det för att se på Sahara Hotnights. Gick superbra :) Massa dans och trevligt folk. Har även spelat lite tennis med pappa och Oskar. Min nya grej kanske? Nu ska jag sova för att börja jobba klockan 15.00 imorgon. Hoppas på sol, så att jag också kan få lite färg. Annars så smörjer jag mig med BUS. Så de så!

Natti på er fina människor! :) Hörs i morgon


RSS 2.0