Måndag

Herregud, den här helgen försvann fort. Jag hann inte riktigt med, men känner mig ändå utvilad. Och det känns riktigt bra. Eftersom jag inte tränade något under förra veckan så ska jag sticka iväg nu snart och göra det. Nu först blir det lite mat. Mums!

Helg.

Man kan nog säga att jag tog helgen redan i torsdags på grund av min rygg och nacke. De vill verkligen inte vara med. Så jag har stannat hemma från skolan och bara vilat. Ingen träning på hela veckan. Jag har abstinens ska jag säga er. Eftersom det är träning som jag lever för nästan helt och hållet så går det inte ihop. Så till veckan när ryggen är bra så blir det alltså mer träning än någonsin. Mm va skönt! Nu ska jag hoppa i säng, och imorgon ska jag få mysa lite extra med herr Widemark. För på söndag åker han till Sälen och praktik i EN HEL VECKA! Vilken skit han är!

Sävsjö!

Ända sen skolan slutade runt halv 4 så har jag åkt bil. Äntligen så är vi framme på vrigstads värdshus för att snart sova! Sex timmar satt vi i bilen. Imorgon är det danstävling och då ska jag vara åskådare och träffa mina underbara vänner! Kommer bli intressant eftersom det är första tävlingen på året och ett nytt tävlingssätt! Nu blir det sängen, natti!

RSS 2.0