Something came alive

Har inte så mycket idag. Orkar inte skriva riktigt. Min dag har varit bra. Punkt slut.

Måste bara säga att dansföreställningen jag var på, var grym. Tack så mycket Mickis och Moa! :D


Mår bra!

Skolan idag(eller ska man säga igår?) gick bra och snabbt. Stepp, balett och spanska sen slut. Gick ner och hängde nån timme för att sen få lite god thaimat och gott sällskap. Kom hem rätt sent och kollade BB. Och nu ligger jag i sängen, beredd på att somna vilken sekund som helst! Imorgon är jag ledig. Tack små åttor! Drar en sväng till charlottenberg med mamma och kollar om de har nåt intressant man kan shoppa. Vilken stad egentligen ;) Sen ska jag spinna och efter det dansföreställning igen. Hoppas tjejerna blivit friska! Ni får sova gott nu. Det ska jag. För jag mår bra! Puss

Tisdagsmornar

På tisdagar tycker jag att det är extra svårt att gå ur sängen. Allt på grund av dubbeltimmen med matten som man börjar med. Att de ska plåga mig så mycket. Jag förstår verkligen inte ;)

Dagen gick i alla fall fort och smärtfritt. Gjorde en massa gymnastikövningar och efter det var det dans. Jag får fortfarande inte hoppa. Det är lite svårt att acceptera, för nu har jag en massa energi som bara vill ut. Får ta ut det på träningen i morgon!

Somnade som vanligt när jag kom hem efter skolan, sen så pluggade jag en del av samhällskunskapen. Nu sitter jag i soffan och kollar halv åtta hos mig. Lite senare idag. Efter det väntar BB.

 


Ingen lust

Har inte haft mycket tid eller lust till att blogga under helgen. Har knappt haft på datorn faktiskt. Det är rätt ovanligt för att vara jag, men oerhört skönt!

Min helg har varit bra. Haft myskväll hos Elin med Elin, Sofia och Judith. Film och lite gott att äta. Har gått lite promenader också. Haft det allmänt skönt och mysigt. Jag kan inte klaga :)

Idag var jag inte på skolan. Vaknade åtta och skulle gå upp, tog en kvart för mig. Tog tio minuter sedan innan jag ville hoppa in i duschen. Och det fortsatte sådär. Var helt apatisk. Vet inte vad som var fel med mig. Så stannade hemma och tyckte lite synd om mig själv, men blev bättre under dagen. Har till och med pluggat lite. Det känns ändå bra.

Nu laddar jag för en skoldag imorgon och sedan en massa plugg så att jag kan ha det lite roligt under veckan också :)


25 mars 2011

Skolan gick snabbt idag faktiskt! Efter det hade jag bråttom ner för att träna träna träna. Pump och attack, så nu är jag skönt mör i kroppen.

Kom hem och fick mat av mamma och pappa, sen hoppade jag i duschen snabbt och nu är jag bänkad framför let´s dance!
Ska ta mig en skål med ostbågar och lite cola till. Det är jag värd efter allt hårt och jobbigt idag! :)

Puss så länge


Föreställning

Kom precis hem från Lottie och Linneas studentföreställning. Bra gjort tjejer, ni är duktiga!

Innan det var jag nere på HK och körde lite spinning, det var hur skönt som helst faktiskt. Något jag ska fortsätta med, helt klart!

Har dock varit lite stressad hela dagen. Så nu ska jag bara sitta i soffan och varva ner resten av kvällen. Hur skönt som helst.

Fick mysa lite med Hanna och Ida också. Det behövdes, fy vad jag älskar de där små godingarna! :)

Puss på er


Ledig

Var ledig från skolan idag. Helt underbart skönt. Vaknade av mig själv vid 11 tiden. Så nu får jag tro att jag är utvilad. Jag hoppas det i alla fall. Åt lite och gjorde mig i ordning. Sen ut på äventyr! Inte riktigt, men ändå. Så på "Social Network". Trodde att den skulle vara bättre än var den var, men den funkade. Kom hem för inte så längesen och just nu sitter jag med en glass i handen framför tvn. Ett perfekt avslut på dagen. Jag klagar inte för tillfället :)

Body-

Sitter inne på youtube och kollar klipp på Body Attack. Blir så sugen på att träna. Får nog köra passet hemma själv imorgon eller något. Så otroligt kul! Någon gång, snart så kommer jag stå där uppe framför en massa människor och peppa dem, pusha den och träna allmänt hårt! Det bästa som finns helt enkelt. Träning träning träning! :D


Bad

Började skolan med dubbeltimme matte, sen fortsatte dagen som den skulle. På badet fick jag bättre betyg på livräddningen än förra gången. Så jag är nöjd, men tycker inte om bad. Funkar ändå. Hade dans efter det, utan lärare. Så jag och Judith gick förbi koisken innan och köpte oss lite godis som vi hade med oss. Det gav oss mer energi till att skapa en litet stycke i en låt. Gick helt okej.

Stressade sen vidare till tandläkaren. Skulle fixa lite med mina tänder. Så nu har jag ett helt plasthölje på den ena skadade tanden. Ser något bättre ut i alla fall. Jag kan ju säga att under de här tre åren som jag behövt vara mycket hos tandläkaren, så har jag kommit över min skräck någorlunda. Går mycket bättre än vad det gjorde innan, men det är fortfarande tungt att gå dit. Hoppas att allt snart är över! Det är det dock inte. Det vet jag, men jag är på god väg. Har bara resten av livet kvar nu.

När jag kom hem somnade jag en sväng, igen. Och efter det mat. Ska bara slappa ikväll, och imorgon är jag ledig! Inte helt fel :)

Hej så länge


Sömnig

Trodde att min sömperiod hade gått över, men inte. Idag har jag sovit några timmar igen. Jag skyller på våren, men jag tror att jag måste börja ta vitaminer igen. Det blir inte för mig bara, men nu så. Nu måste jag!

Är så trött på mina benhinnor också, de gör fortfarande ont. Jag får inte springa, inte träna body attack och grejer. Sur tjej... Nu ska jag inte deppa ihop. Jag ska snart äta en god kvällsmat och kolla på big brother, som alltid. Idag kom jag på igen att jag är ledig på onsdag. Hur skönt som helt! Då ska jag sova extra länge ;)

Natti på er!


Godmorgon

Gick upp för ungefär en timme sen. Nu sitter jag i köket och har precis ätit upp min frukost. Ska bara borsta tänderna, sen drar jag mig mot skolan. Måndag igen alltså. Hoppas veckan går fort, för jag vill ha helg. Jag gillar helger :) Nej nu får jag skynda mig, man får ju absolut inte missa spanskan!

Torka

Har blivit lite trött på att blogga de senaste dagarna. Har inte blivit riktigt för mig, men men. Det blir väl bättre om ett litet tag kanske. Helgen har varit bra. Hamam, mat och guitar hero igår  med ett skönt gäng. Verkligen roligt!

Idag har det inte hänt så mycket, har ätit god mat i alla fall. Farmor och farfar har varit på besök en sväng. Nu sitter jag och mamma med varsin dator och kollar på tv. För snart börjar big brother, och det får man absolut inte missa. Det sjukaste i hela världen. Efter det blir det sängen för att ladda inför en ny tråkig skolvecka... Suck!

en lite suddig bild på mig och Mackan i torsdags. En lycklig Emelie! :)


Tv

Kollar på Big Brother och tycker att de är hur dumma i huvudet som helst. Kul att se på!
Snart blir det sängen.


Förlåt

Hej!

Var ett tag sen jag uppdaterade, men livet kom ivägen kan man säga. Eller... sömnen har kommit ivägen. Jisses vvad jag har sovit, hela dagarna och hela nätterna nästan. Har varit så otroligt trött, men nu börjar jag känna mig utvilad. Skolan funkar ändå, det har inte varit så mycket, men till veckan måste jag göra KuHi provet. Det fixar jag!

Igår var jag i Karlstad och tränade lite bugg, med Marcus som jag inte dansat med på två år. Jag har saknat honom så otroligt mycket och det var bara lite på skoj, men jag älskade det! :)

Idag har jag varit på skolan och efter det tränat. Så himla skönt, för jag har inte tränat på hela veckan på grund av min sömn.

Nu sitter jag i soffan och kollar tvn. Laddar inför jobb imorgon och efter det Hamam med en lite del av Hälsokompaniet, och efter det mat hos Ola. Ska bli gött och trevligt faktiskt! Så kommer nog inte kunna uppdatera så mycket, men snart är jag igång igen! Sakna mig inte för mycket ;)

Puss på er!


Ted, Ted och åter igen Ted

Har börjat lyssna på Ted Gärdestad igen. Vilka fina texter han hade. De har verkligen fina betydelser. Ryser i hela kroppen bara jag tänker på dem.

Favoriten precis nu är "Jag vill ha en egen måne" Så fint, och så bra! :)


Nyfrissad

Blev ingen ny uppdatering igår. för somnade vid 18, gick upp vid 20 och somnade igen 21 och sov tills jag skulle gå upp igen. Det var skönt. Jag måste ha varit fruktansvärt trött. Imorse gick jag till skolan och hade stepp, det var riktigt kul, men svårt! Efter det var det balett, som jag satt och kollade på eftersom jag har haft ont i halsen. Sen pluggade ag lite och efter det hade jag mitt spanskaprov.

Var lite  stressad, men gick till frissan där mamma redan satt. Fick lite slingor, och idag gjorde det fruktansvärt ont. Det måste ha varit något fel på hättan. Grät på grund av att det gjorde så ont, men det blev snyggt efteråt.

Jag och mamma var riktigt hungriga efter att ha suttit där i några timmar, så vi gick till The Oven och fick i oss lite mat. När vi kom hem la jag mig på soffan och somnade gott, och nu är jag vaken igen. Laddad för BB! :)

Natti!


Pluggiplugg!

Ligger i sängen och pluggar spanska eftersom jag har prov imorgon. Det här med att plugga har aldrig varit min grej riktigt eftersom jag inte behövt göra det. Har haft oerhört lätt i skolan tills nu i tvåan. Det funkar ändå. Jag får inte klaga :) Slutade tidigare på skolan idag eftersom danslärarn hade gått och blivit sjuk. Hemma redan vid 13 istället för 15. Hann plugga lite då också, sen tog jag och mamma bilen och hämtade mina småkusiner. Efter det så åkte vi och åt pizza med dem på pizzerian, första gången för dem så det var roligt att se! Nu sitter de här utanför med mammi och myser framför tvn. Jag ska skynda mig med mitt plugg så att jag också får mysa lite;) Hej så länge!

Spanska

Nu har jag varit hemma någon timme och pluggat spanska. Vem är det som har kommit på den skiten egentligen?! Skiter i det totalt nu, kollar klart på big brother och sen sover jag. Jag orkar inget mer idag...

Sov gott, puss och godnatt!


Fråga Olle

Gick upp lite tidigare för att skybda mi till skolan och fixa allt innan Olle kom. Han var en riktigt bra föreläsare. Det  är ju ett gansak pinsamt ämne, men ahn skämta till det så det blev ingen tung stämning. Dagen gick bra och fort. Det var rätt kul. Jag mår dock inte så bra idag. Fruktansvärt trött och ont i halsen. Spiralen går alltså neråt.

Så nu ska jag bara ladda om efter maten för årsmöte med Dansstudion, och efter det så måste jag verkligen hem och plugga spanska. Inget annat! Okej, big brother är helt okej att kolla på sen ikväll ;)

Hej så länge!


Helt slut!

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag i Karlstad. Årsmötet var bra, och gick bra, men blev lite drygt efter ett tag. Jag har varit rätt trött idag också. Huvudvärk och illamående. Så nu ska jag se klart på big brother och sen så blir det sängen. Imorgon är det tema dag på skolan. Så ska upp och kolla vad fråga Olle har att säga. Intressant. Jag har även ett litet uppdrag som medlem i elevrådet. Så jag måste vara pigg och glad. Som jag är för det mesta, tycker jag i alla fall ;)

Sov gott alla så hörs vi imorgon! :)

 

Jag går runt i cirklar, måste hitta ut till hörnen.


Karlstad

Blev ingen uppdatering igår, men jobbade och sen kom mackan på besök! Bi åt mat med mamma, pappa och moster med man. Sen var det melodifestivalen. En helt fin kväll alltså! Nu sitter vi fyra i bilen påväg till Karlstad. Vi ska på Rocksulans årsmöte, ska bli intressant och se vad som händer där faktiskt:) Ikväll ska jag hem och plugga och greja, men något mer kommer ni höra från mig idag. Jag lovar! Puss så länge!

Fredagsmys

Har en riktigt bra kväll här i soffan med mamma och pappa. Vi är lite utspridda dock, men alla har en varsin dator att pilla med. Vi är en väldigt social familj alltså,men vi trivs såhär. Det är vi det. Let´s dance var på tvn ett tag, nu är det Skavlan, sen big brother och Let´s dance igen.
Vid såna här kvällar är det bra att ha mamma och pappa. Så man slipper känna sig ensam. Skönt!

Pump

Hallå!
Har inte haft tid att blogg idag, men kommer väl ha en massa tid under kvällen. På något sätt gick skolan snabbt idag. Började med svenska som var slappt, efter det idrott och volleyboll. Kul! Efter lunchen var det engelska och sen var jag på elevråd med Amanda. Måste ju vara förberedd på måndag när vi har temadag. Jag fick lite bråttom efter det.
Tog med mig Edith hem för att snabbt packa och ta en smörgås. Var ju tvungen att hinna ner till pumpen i tid. Idag var det Tony som körde med oss. Han testade det nya passet, som inte alls var lika jobbigt som det förra. Så nu kommer jag kunna lägga på en massa extrakilon! Skönt.
Mamma kom och hämtade mig bilen efteråt, så jag kunde komma hem snabbt och duscha. Hon och pappa var goa och hade fixat mat när jag kom ut också. Så nu är jag mätt och belåten! Ska inte göra något mer i dag. För känner mig fortfarande lite hängig, och imorgon ska jag jobba!
Hörs sen.

Sömn

Somnade på soffan förut. Det är så skönt! Jag kan göra det varje dag, men det är ju inte så jättebra egentligen. Känner mig fortfarande trött, så ska sova snart igen. måste bara känna att jag är nog trött. Big brother och sen sängen, så får det bli. Och imorgon är det fredag. Då blir det pump och förhoppningsvis attack. Yes!
Natti!

Gym

Nu sitter jag här i soffan och är hur trött som helst! Jag och Judith stack iväg och tränade förut. Jag sprang i minst en halvtimme och gymmade lite lätt eftersom jag ska pumpa imorgon! Efter det gick vi och handlade lite och ixade mat och myste en sväng. Nu har hon stuckit och jag är ensam hemma. Eftersom det inte är något speciellt imorgon så ska jag inte göra något annat idag. Kanske städa lite på rummet? Bara kanske..

Finish!



Nu är jag klar med provet. Gick segt och något var krångligt. Får se hur det går. Jag var lycklig för en sekund när jag tänka att Ma B nu var klart, men vad har jag valt extra då? Jo, Ma C. Så det är bara att ladda om! Är hemma och grejar lite nu en sväng. Sen ska jag träffa Judith och träna och umgås och si och så! har ju ingen mer skola idag. Det är rätt skönt. Vi hörs sen fina!

Matematik

Har varit fruktansvärt hängig hela dagen, men haar i alla fall fått gjort lite matte nu. Så jag är lite förberedd i morgon. Nu orkar jag dock inget mer. Det tog musten ur mig. Hur kommer jag då orka sitta och skriva matte i 4 timmar imorgon då? Nej fy! Ska om ett tag kolla big brother och sen sova direkt. Inte en minut senare. Skönt att sluta 12 imorgon. Då ska jag mysa med Judith. Så får jag se om jag är kry nog för att köra lite spinning imorgon. Det hoppas jag på, för har redan abstinens.
Sov gott sen, det ska jag!

Ännu mer snö

Jag vaknade imorse och kände att visst idag skulle jag kunna gå till skolan. Lite snuva gör ju inget. Ju mer klockan dock gick så blev jag allt mer hängig. Så precis innan jag skulle gå tog jag tempen, och hade lite feber. Så jag stannade hemma. Gick och somnade om jätteskönt tills jag började drömma världens mardröm, och jag kunde inte vakna heller. Efter den här drömmen så undrar jag om jag ska skriva manus till en skräckfilm kanske? När jag gick upp så märkte jag att det snöade ute! Jag som var beredd på sol och värme, men icke. Jag blir så sur. När ska våren komma? I maj? Nej tack. Den kan komma nu.
Jag känner mig inte riktigt kry än. Så ska göra mig lite te och ta en smörgås, mysa upp i soffan med en film och sen kolla lite på matten. För imorgon måste jag till skolan för att göra nationella.
Hörs sen :)

Snorar

Har suttit här i min divan ett tag nu. Jag snorar och har mig. Det hade jag inte tänkt mig! Jag tänker det inte heller. För den här gången vill jag inte bli sjuk, eller jag ska inte bli sjuk. Så nu tar jag en tablett, lite mat och frukt och tvn ett tag till. Sen får jag verkligen hoppa i säng så att jag orkar steppa och dansa balett imorgon.
Jo stepp ska vi få testa på nu. Första gången för mig. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Ser fram emot det.
Har ni haft en bra dag idag? det har jag, förutom det här som kom nu på kvällen!
Sov gott alla. Puss



Mig om några månader ;)

Lång dag

Har inte hunnit blogga alls idag. Skoldagen var lång och seg, men fick reda på vad jag hade fått på mitt sista matte b prov. Är riktigt nöjd faktsiskt! Nu är det bara nationella kvar.
Jag har haft lite ont i ena benhinnan i någon vecka nu, men inte brytt mig om det. För det har inte känts så mycket, men idag på idrotten när vi hoppade hopprep så kände jag det ännu mer. På slutet gjorde det så ont så att jag bara ville lägga mig ner och inte göra något mer den dagen, men då var det dags för dans. Så det var bara att ladda om. Jag fick dock inte göra några hopp. Så det blev inte så hårt som jag hade tänkt mig. Efter det så gick jag och Judith ner till Nordells för att hämta oss en varsin semla. Vi gick efter det hem till mig och gjorde lite mat. Idag fick det bli pasta och baconsås. Mums. Vi är mästare på det faktiskt. Hela eftermiddagen så har vi bara suttit i soffan och kollat på: på spåret, repris av halv åtta hos mig, vänner och nu the big bang theory. Det var bara fär några minuter sen som hon sprang hem eftersom hon ska dansa. Jag skulle egentligen och träna nu ikväll, men eftersom jag har så ont i benhinnan och nu magen så skiter jag i det.
Så jag ska bara sitta i soffan hela kvällen och vänta på big brother. Meningen med hela dagen. ;)
Hej så länge!


En gammal bild på mig och min vän!

Ny tränad




Har nu kommit hem från HK efter ett skönt attack pass! Har hunnit äta lite mat också. Jag blir så himla hungrig direkt efter jag tränat, så bäst att äta annars går det bara över. Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det till att kolla tvn. Man får ju inte missa big brother!

Första skoldagen

Dagen på skolan gick riktigt snabbt. Det var inte matte jag hade utan sammhällskunskap. Det hade bytt nu efter lovet tydligen. Dansen gick bra också. Vi började på barndans koreografien som vi ska vara med på. Alltså vår lärares barngrupp som ska dansa och de behöver lite stöd. Sen kom vi till mitt solo. Jag blev fruktansvärt nervös, men det gick bra ändå. Jag tror att de andra var nöjda över det jag hade gjort i alla fall! Jag fick följe av Judith hem, för mamma hade köpt behåar till oss. Eftersom vi har så annorlunda storlekar så är det svårt att hitta, men hittar, det gör mamma! Nu blir det snart mat. Sen ska jag städa en sväng och efter det träna!
Hörs efter det, puss!

Måndag igen

Vaknade när alarmet ringde halv nio. Skönt att börja veckan med en sovmorgon i alla fall! Så nu har jag fixat i ordning allt här hemma, och ska snart sticka iväg till skolan. Där ska jag ha: spanska, lunch, matte, dans. Jobbig dag. Haha! Ska även visa upp mitt danssolo, och jag är lite nervös faktiskt. Även fast det bara sitter tre personer framför mig. Tror att det kommer går bra. Nu måste jag borsta tänderna, sen är jag fit for fight! Hörs sen:)

Herregud


På en halvtimme så har jag ökat från mina två besökare till 60. Det gick fort! Så himla roligt. Hoppas att det fortsätter så. För jag ska fortsätta blogga så bra jag kan och fixa med bilder och hit och dit. Tack! :)
Pöss

Jam, Balance

Kom hem från dopet en halvtimme innan jag skulle ner och träna, så fick ta mig en snabb smörgås för att orka. Idag var det inte alls jobbigt faktiskt. Det var kanske bra, för min träningsvärk hänger i. Den är fruktansvärd fortfarande. Känns så skönt att ha kommit igång med träningen nu. Träffade min tränare för några veckor sen och gjorde upp ett träningsschema. Jag behöver verkligen det för att få rutin i min träning. Annars mår inte min kropp bra. Så här ser det ut:

  • Måndag - Body Attack
  • Tisdag - Gym + Body Jam
  • Onsdag - Löpning + Gym
  • Torsdag - Spinning
  • Fredag - Body Pump + Body Attack
  • Lördag - Vila
  • Söndag - Body Jam + Body Balance

Mycket träning, och min kropp mår prima! Måste skriva om sånt här också, för då blir jag mer motiverad till min träning. Folk får tycka vad de vill. Jag kan inte hjälpa andra hela tiden faktiskt. Nu ska jag vara i fokus, vill inte må dåligt på grund av andra människor.
Nu ska jag se på tv och bara mysa. Innan sängen så ska jag gå igenom mitt danssolo som jag ska visa upp imorgon inför min dansklass. Fasen så pinsamt och jobbigt sånt är, men bara att göra!


Dop

Just nu sitter jag uppe i Mangskog på Albins dop. Han var så snäll under själva dopet och tyst. Han har pratat och flörtat lite med mig också. Snart tar vi bilen hem för mat. Sen ska jag iväg på jam och balance, får se hur det går med min träningsvärk!;) Hej så länge!

Jobb och fina Hanna!

Vaknade imorse av alarmet vid halv 9. Duschade en snabbis och gjorde mig i ordning. Sedan bar det av till Nordells för jobb resten av dagen ungefär! Det gick riktigt fort idag, men det var inte så mycket folk som det brukar vara ! Jag och Judith hade det riktigt bra där bak i disken. En bra jobbardag alltså!
När jag började städa så kom Hanna och höll mig sällskap (med min mobil), men blir ju lite krångligt om jag ska städa och hon följa efter överallt. Efter att jag var klar med allt så drog vi till nöjes för lite snacks och gott inför helgen. Vi beställde även mat i från Royal och åt. Idag var vi riktigt lata, men jag har varit sjukt trött! Vi har spenderat kvällen framför tvn och bara myst, helt underbart. Tycker om den tjejen riktigt mycket faktiskt :) Det var nyss som hon lämnade mig. Så nu ska jag bara slappa ett litet tag framför tvn och sen så blir det sängen, för jag är trött, har världens träningvärk, ont i handeleden och ont i tungan. Jag klagar inte. Imorgon blir det dop för fina söta Albin.
Puss och godnatt!

Saker 2011

Har suttit hela kvällen framför datorn/tvn och tänkt på allt jag ska göra det här året. Så tänkte radda upp det lite snabbt:
1. Träna sex dagar i veckan på Hälsokompaniet.
2. Blogga mycket för att uttrycka mina känslor och tankar.
3. Få jobbet som instruktör på Hälsokompaniet.
4. Ha påsklov.
5. Träffa Sara mer än vad jag gjort.
6. Bestämma saker efter hjärtat och inte hjärnan.
7. Lägga mer krut på skolan.
8. Ta sommarlov.
9. Jobba på Nordells under hela året.
10. Åka utomlands 2 veckor med Mamma, Pappa och Sara.
11. Umgås mer med mina nära och kära.
12. Dra på Arvika Festivalen.
13. Åka iväg till Norrköping på dans SM.
14. Kunna gå ner i både split och spagat.
15. Åka till Stockholm med några tjejer och kolla på Rihanna.
16. Fylla 18 år.
17. Dra ut och festa, leva livet.
18. Fira mina vänner.
19. Börja sista året på gymnasiet.
20. Göra högskoleprovet.
21. Bestämma vad jag vill göra efter gymnasiet.
22. Gå på studentfester.
23. Fixa världens bästa projektarbete.
24. Må allmänt bra och vara lycklig.

Kommer säkert på mer, men börjar såhär. Ha det bra!


Hälsokompaniet

Det blev en rätt konstig dag. Var och åt lunch när mamma ringde och undrade om jag och några mer kunde komma till nordells och bli intervjuade/fotograferade av Arvika Nyheter. Så drog dit. Hon som intervjuade var hur seg och dryg som helst. Så det var inte direkt kul, men det funkade. Annmari kom sen och hämtade mig. Vi åkte och tränade på HK (Hälsokompaniet). Har varit där fyra timmar idag. Mums på det. Kom hem svettig och hungrig, så åt mat och sedan så duschade jag. Nu sitter jag vid tvn och ska inte göra något mer ikväll. Imorgon är det jobb, så laddar inför det. Sov gott!

Fredag

Somnade riktigt gott inatt efter att ha läst ut boken. Den var riktigt bra! Nu har jag gjort i ordning mig lite och ätit frukost. Ska dammsuga lägenheten lite snabbt. Sen drar jag iväg och äter lunch, och efter det blir jag hämtad av min faster för att åka och träna. Herregud vad jag har längtat! Så det blir Pump med henne(eftersom hon är instruktör), sen ska jag vila en timme och då blir det Attack med Hanna. Kommer vara riktigt skönt för kroppen det här. Yes! Nej nu måste jag sticka iväg och fixa det sista, för jag vill inte komma iväg försent. Hej!

Sova

Nu blir det sängen för att läsa det sista kapitlet i min bok och sen sova. För nu är jag trott, och jag har mycket att göra imorgon! Natti puss :)

Träningsabstinens

Jag har inte tränat sen förra onsdagen. Så nu kan jag verkligen säga att jag har abstinens. Har blivit beroende av träning och det känns så otroligt skönt. Så såg fram emot idag. För då hade jag bestämt att det skulle bli spinning för mig. Efter att jag och mamma hade lämnat av Helena och barnen så kom vi hem, och jag började må jätte illa, och gör det fortfarande. Tror att det är lite magkatarr igen. Så idag blev det ingen träning heller. Vilken jävla skit. Jag blir så lett mig! Imorgon ska jag träna i vilket fall som helst. Det blir Body Pump och kanske Body Attack efteråt, om jag orkar. Det ska jag göra! Annars har min dag varit bra, och snart kommer min hårda bebis som jag längta efter i flera månader nu! Så den ska jag mysa med resten av kvällen. Hej :)

Besök

Idag gick jag upp och gjorde mig i ording för att möta upp Helena och hennes små, Isabel och Saga. Vi fikade en sväng. Sen åkte vi och handlade lite proviant. Mös lite hemma och sen blev det tacos. Nu sitter vi framför tvn och slappar. Kommer nog inte bli så mycket mer idag. Tvn och slapp. För alla är trötta och slitna! :)

Mobilblogg

Har nyss vaknat. Ligger i sängen och drar mig lite. Har verkligen saknat mig säng. Den är hur skön som helst och jag har sovit urgott! Om någon minut ska jag sticka upp och äta en god frukost framför tvn. Efter det kommer allt gå i ett. Jag ska duscha, raka benen m.m. för att känna mig fräsch, köpa saker tills ikväll, städa, tvätta, packa upp, ha sminkparty med några. Sen är Dagen över. Den kommer gå fort, men den kommer vara rolig! :) nej nu har jag inte tid mer. Måste hinna allt. Hej!

RSS 2.0