En superhelg!

Den här helgen har jag tillbringat i en idrottshall i Karlstad. På lördagen var det VM i bugg, EM i boogie woogie och WC i lindy hop. Var jättemånga bra dansare och Sverige gjorde att bra jobb. Man fick se en massa bra dans. Jag och Eric var prisutdelare den här dagen. Det var kul när man kom till de äldre paren från andra länder. Då var det pussar som gällde. Det var jag inte beredd på. Kände mig riktigt omtyckt ;)

Upp tidigt på söndagen igen för att åka till samma ställe. Jag och Marcus skulle tävla. Jag visste att han kanske inte skulle vara så jättepigg eftersom han hade vunnit sm-guld i amerikansk fotboll dagen innan, men han kom tillslut.

Det kändes underbart att vara på dansgolvet igen när man varit borta från det i 2,5 år. Det är ju det här jag vill göra, men så är det inte nu. Jag och Mackan hade i alla fall bestämt oss för att bara gå ut och ha kul. Hade ingen press på oss. Man kan ju inte förvänta sig något när man inte tränat eller något innan. Det började med kvartfinal, och vi gick vidare! Jag var i chock och vi låg 3a efter första dansen. Vi dansade semifinal, och gick vidare igen! Ännu mer chockad, och lycklig! Efter den dansen låg vi delad tvåa. I finalen slutade vi 4a. Helt över förväntan. Jag var lycklig, och är fortfarande. Tack för dansen Mackan. Du är bäst, fortfarande <3

 

Nu är jag dock helt slut efter helgen och ska lägga mig tidigt. Måste orka med hela veckan.

Puss och godnatt.

Mina underbara vänner!


Kommentarer
Postat av: hanna

Du är underbar och fantastiskt duktig! Kärlek <3

2011-09-27 @ 21:03:57
URL: http://hannnapannnas.blogg.se/
Postat av: Mackan

Vi skulle ha roligt... Vinna ä roligt... Så nu går vi ut och vinner! Så tänkte jag ;) hehe

2011-09-30 @ 10:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0